Flushed Automaat Olie - 1 Liter F2

Flushed Automaat Olie is voor elke bestuurder die goed resultaat vereist. Wij spoelen al jaren automaten, waar grote hoeveelheden olie voor nodig zijn. Wij hebben onze eigen speciale olie ontwikkeld en deze is nu beschikbaar voor u. 

11,46

Hoeveelheid (Liter)

Flushed Automaat Olie – 1 Liter F2

11,46

Wanneer u de automaatolie gebruikt om de oude olie te verversen, wordt de oliepan losgemaakt en optioneel de filter vervangen. De hoeveelheid olie verschilt per versnellingsbak, maar gemiddeld gezien moet 5 liter automaat olie genoeg zijn om de oude olie te vervangen. U kunt zelf de hoeveelheid olie aanpassen hierboven of u kunt een 5 Liter kan kopen:

5 Liter Flushed Automaat Olie Kopen MET KORTING

Let op: dit is een advies

De olie binnen de automaat gaat geen autoleven mee. Automatische transmissies moeten namelijk onder zware omstandigheden functioneren. Er zijn kort gezegd drie gevaren voor de automaat: warmte, slijtage en vervuiling. Warmte leidt ertoe dat de olie verband, slijtage heeft als gevolg dat er deeltjes ijzer vrijkomen en gaan zwerven in de automaat en vervuiling van de olie zorgt voor een slechte werking van de olie. Deze gevaren gebeuren standaard en daarom is het logisch om regelmatig uw automaat olie te verversen. Gebeurd dit niet, dan ontstaan er klachten die uiteindelijk leiden tot een revisie als enige oplossing.

  • Slecht schakelen
  • Schommelend toerental
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Disfunctioneren van de Kick-down
  • Weigeren automaatbak
  • Gevoelsmatig vermogensverlies

Ik wil toch liever mijn automaat laten spoelen

Het verversen van olie kan als een lastige taak worden ervaren. Flushed spoelt dagelijks meerdere automaten en bezit veel kennis over de verschillende automaten. Daarnaast wordt er meer olie ververst wanneer u het  wordt gedaan met onze professionele machine, ruim 3 keer zo veel. De spoeling wordt gedaan door professionals, terwijl u mee kan kijken of verblijft in de wachtruimte.

 

Voor een afspraak:

Mail: info@flushed.nl

Bel: 0348 – 754430

 

Of (online):

Afspraak Maken