Volkswagen Automaatbak Spoelingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van blogs over de automaatbak spoelingen van verschillende volkswagen modellen. Volkswagen is een merk dat is opgericht door de nationaalsocialistische overheid van Duitsland in 1937. De Volkswagen werd gebruikt als propaganda middel. Het was een betaalbare auto voor het volk.

Hieronder staan verschillende modellen. U kunt klikken op de modellen waarover u meer zou willen weten. Wij bespreken in de blogs zowel de specificaties van de modellen als de spoeling zelf.

Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen  Vandaag een bericht over het CarbonFlushen van de motoronderdelen van deze Volkswagen Golf GTI uit 2019. De...

Lees meer

Het beste voor uw Volkswagen

Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis bezorgd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het spoelen van automaten, waaronder de automaatbak spoelingen van Volkswagen modellen. Hierdoor weten wij precies wat goed is voor uw type automaat is. Kwaliteit staat bij ons vooraan en wij garanderen altijd topresultaat!

Wat is automaat spoelen

Automaat spoelen is een vorm van olieverversing. Bij een spoeling wordt de automaat aangesloten op een professionele spoelmachine. Deze spoelmachine spoelt de automaat, dit gebeurd in twee fases: reiniging en olieverversing.

In de eerste fase van de spoeling wordt de gehele automaatbak gereinigd. Al het vuil en slib dat in de automaatbak is ontstaan wordt verwijderd. Wanneer dit niet gebeurd gaat het vuil op cruciale delen van de automaat zitten. Ook laten er ijzerdeeltjes los binnen de automaat, deze deeltjes bewegen in de bak en slijten deze tijdens het rijden. De ijzerdeeltjes worden tijdens de reiniging ook verwijderd.

De tweede fase bestaat uit de olieverversing. De spoelmachine haalt eerst de oude olie uit de automaat en pompt vervolgens nieuwe verse olie de automaatbak in. De automaatolie vervult belangrijke functies binnen de automaat. Het is dus van enorm belang dat deze olie zijn functie niet verliest. Door het verbranden van olie tijdens het rijden gebeurt dit helaas wel.

Deze fases zorgen ervoor dat alle gevaren in de automaatbak worden verminderd. Want zowel het vuil en slib als het ijzer en de olie, zorgen voor het ontstaan van klachten. Wanneer deze op tijd worden verwijderd is de kans op klachten klein. Wij adviseren een vervangingsinterval van 60.000 à 80.000 kilometer.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?