Mini Automaatbak Spoelingen

Op deze pagina vindt u blog over de automaatbak spoelingen van verschillende Mini modellen. Het iconische Britse merk Mini produceert verschillende kleine stedelijke auto’s, maar ook cabrio’s en SUV’s. Mini heeft een rijke geschiedenis: Sir Alec Issigonis stelde rond de tweede helft een verandering voor, dit resulteerde in een revolutie. Door de ligging van de motor van langsgeplaatst naar dwarsgeplaatst te veranderen werd er een lay-out gecreëerd die uiteindelijk heeft geleid tot de Mini’s die we nu kennen.

Hieronder staan verschillende Mini modellen waarvan wij een spoeling van de automaatbak hebben verricht. U vindt in deze blogs veel informatie over de specifieke modellen, daarnaast vertellen wij u over hoe de spoeling van de automaatbak is verlopen.

Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush  In de blog van vandaag behandelen we de CarbonFlush van de motoronderdelen van deze Mini Cooper. Een CarbonFlush...

Lees meer

Het beste voor uw Mini

Doordat wij ons jarenlang hebben ontwikkeld in de spoelingen van verschillende automaatbakken, beschikken wij veel kennis over Mini automaten. Wij weten precies wat goed is voor uw auto. Spoelingen van de automaatbak blijven cruciaal voor zo ook de Mini modellen en naar onze mening wordt dit belang nog te weinig opgemerkt.

Wat is automaat spoelen

Het automaat spoelen wordt gedaan door een speciale machine te koppelen aan de automaat die vervolgens met een groot bereik de gehele automaatbak kan reinigen en voorzien van nieuwe olie. Het totale proces neemt zo’n 90 minuten in beslag, waarna de automaatbak merkbaar fijner schakelt.

Door te klikken op de onderstaande button kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines