Mercedes Automaatbak Spoelingen

Op deze pagina vindt u blogs over de automaatbak spoelingen van verschillende Mercedes modellen. Mercedes Benz is ontstaan uit twee auto visonairs: Gottlieb Daimler en Karl Benz. Beide begonnen individueel met het produceren van voertuigen met hun eigen bedrijven. In 1926 fuseerde de twee en ontstond: Daimler-Benz. Deze gingen produceren onder het Mercedes merk.

Hieronder staan verschillende modellen waarvan wij de automaatbak hebben gespoeld. Hierover schrijven wij blog, waarin wij de specifieke modellen bespreken en vertellen hoe de spoeling is verlopen. Staat uw auto erbij?

Het beste voor uw Mercedes

Mercedes, een merk waar Flushed specialist van is. Wij hebben veel ervaring met het spoelen van automaten onder Mercedes modellen en weten dus wat goed is voor uw Mercedes. Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij u precies vertellen wat goed is voor de automaatbak.

Wanneer automaatbak spoelen

Experts zijn het eens dat een spoelingsinterval van elk 60.000 à 80.000 kilometer het beste is voor de automaat. Wanneer dit interval in acht wordt genomen kan de automaatbak vrijwel eindeloos mee. Zeker in de eerste 60.000 à 80.000 kilometer is het erg van belang om te spoelen.

Veel bestuurder weten niet dat de automaat tijdens het rijden krijgt met verschillende schadelijke processen. Er vindt namelijk verbranding van de olie, slijtage van de bak en vervuiling van de olie/bak plaats. Deze processen staan in direct verbrand met het ontstaan van schadelijke klachten. Bij een spoeling van de automaatbak wordt de verbrande olie vervangen en wordt de bak gereinigd waardoor er minder slijtage plaatsvindt en de vervuilde deeltjes verwijderd worden.

Autodealers zeggen vaak dat automaat spoelen niet nodig is. Dit zeggen ze omdat dit scheelt in hun onderhoud. Zij hoeven met dit advies geen middelen in te zetten om te spoelen tijdens regulier onderhoud.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines