Flushed – CarbonFlushen Afspraken

Welkom bij Flushed – Maak uw afspraak voor een CarbonFlush

Bedankt voor uw interesse in onze service voor de Carbonflush van uw motor. Bij Flushed begrijpen wij hoe belangrijk een goed presterende motor is voor de prestaties en levensduur van uw auto. Bij Flushed bent u aan het juiste adres voor een professionele carbon cleaning. Maak gemakkelijk een afspraak door op de onderstaande knop te klikken. Wilt u nog meer weten over het CarbonFlushen bij Flushed klik hier en vindt alle benodigde informatie op het gebied van CarbonFlushen.  

Verder vindt u onderstaand nog verschillende blogs van auto’s van klanten waar Flushed een CarbonFlush heeft mogen uitvoeren. De blogs bevatten interessante informatie en zijn een uitstekende manier om extra te weten te komen over Flushed en haar diensten. Lees ze direct!
Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC-klasse CarbonFlush  Vandaag een bericht over de CarbonFlush van de Mercedes-Benz GLC door Flushed. Een CarbonFlush is...

Lees meer
Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen  Vandaag een bericht over het CarbonFlushen van de motoronderdelen van deze Volkswagen Golf GTI uit 2019. De...

Lees meer
Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush  In de blog van vandaag behandelen we de CarbonFlush van de motoronderdelen van deze Mini Cooper. Een CarbonFlush...

Lees meer

Wat is carboncleaning?

Carboncleaning is een proces waarbij doormiddel van een machinale spoeling de motor wordt gereinigd met behulp van elektrolyse. Doormiddel van elektrolyse wordt in de machine een mengsel van waterstofgas en zuurstofgas gevormd in de machine. Vervolgens wordt dit mengsel gemixed in de lucht inlaat met lucht en vervolgens met de brandstof bij elkaar gebracht. Wanneer dit mengsel tot verbranding wordt gebracht resulteert dit in een vele malen hogere temperatuur dan een gewone brandstof verbranding. Als gevolg hiervan komt de koolstof los en binden aan het mengsel. Het resultaat dat volgt is een schone verbrandingsmotor.

Waarom zou ik een waterstofreiniging uitvoeren?

Het laten uitvoeren van een carboncleaning heeft verschillende voordelen voor uw motor voorbeelden hiervan zijn: Zuiniger verbruik, Soepeler lopende motor, Schonere emissie, Herstelde prestaties, Stillere motor.

Hoe lang duurt een waterstofreiniging?

Het uitvoeren van de waterstofreiniging kost ongeveer 30 minuten, terwijl u wacht kunt plaatsnemen in onze wachtruimte of meekijken met de expert.

Hoeveel kost een CarbonFlush bij Flushed?

Een waterstofreiniging bij Flushed begint bij € 115,- indien u ervoor kiest uw CarbonFlush uit te laten voeren in combinatie met een van onze andere spoelingen, dan bedraagt de prijs € 89,-. Beide diensten kunnen uitgevoerd worden in eenzelfde tijdstip.

Waterstofreiniging vs Walnut Blasting

Het voordeel van een waterstofreiniging tegenover walnut blasting is dat bij de waterstofreiniging de motoronderdelen niet gedemonteerd hoeven te worden. Hierdoor is een waterstofreiniging sneller uitvoerbaar en scheelt dit in de kosten.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?