Flushed – AutomaatFlush Afspraken

Welkom bij Flushed – Maak uw afspraak voor een Automaat Spoeling

Bedankt voor uw interesse in onze service voor de automaat spoeling van uw motor. Bij Flushed begrijpen wij hoe belangrijk een goed presterende automaat is voor de prestaties en levensduur van uw auto. Bij Flushed bent u aan het juiste adres voor een professionele automaat spoeling. Maak gemakkelijk een afspraak door op de onderstaande knop te klikken. Wilt u nog meer weten over het automaat spoelen bij Flushed klik hier en vindt alle benodigde informatie.

Verder vindt u onderstaand nog verschillende blogs van auto’s van klanten waar Flushed een spoeling of carbon cleaning heeft mogen uitvoeren. De blogs bevatten interessante informatie en zijn een uitstekende manier om extra te weten te komen over Flushed en haar diensten. Lees ze direct!

Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC-klasse CarbonFlush  Vandaag een bericht over de CarbonFlush van de Mercedes-Benz GLC door Flushed. Een CarbonFlush is...

Lees meer
Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen  Vandaag een bericht over het CarbonFlushen van de motoronderdelen van deze Volkswagen Golf GTI uit 2019. De...

Lees meer
Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush  In de blog van vandaag behandelen we de CarbonFlush van de motoronderdelen van deze Mini Cooper. Een CarbonFlush...

Lees meer

Hoe gaat het spoelen in zijn werk?

Uw automaat wordt op de juiste temperatuur gebracht en vervolgens aangesloten op een spoelmachine. De spoeling bestaat uit 2 fases: reiniging en het vervangen van olie. Beide fases verlopen terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling.

Fase 1, Reiniging

De eerste fase van de spoeling bestaat uit reiniging: speciaal reinigingsmiddel wordt door de automaat gespoeld, waardoor al het vuil en slib uit de gehele automaatbak wordt verwijderd.

Fase 2, Het vervangen van olie

Tijdens de tweede fase haalt de machine alle oude olie uit de automaat en vervangt deze door hoogwaardige olie van het eigen Flushed merk. 95% van de oude olie wordt op deze manier verwijderd. Daarnaast vervangen wij ook de filter als dit nodig en mogelijk is.

Wanneer moet ik mijn automaat laten spoelen?

Wij adviseren om de automaat van uw auto om de 60.000 à 80.000 kilometers te laten spoelen. Grote olie fabrikanten die automaatolie leveren aan de bekendste automerken geven een maximale vervangingstermijn aan van 90.000 kilometer.

Tijdens het rijden verbrand de olie en raakt deze samen met de gehele automaatbak sterk vervuild. Door middel van een spoeling wordt de olie vervangen en de automaatbak gereinigd. Wanneer er niet regelmatig wordt gespoeld loopt u het risico dat er ernstige klachten ontstaan. Mocht het zo zijn dat er klachten zijn ontstaan, kunnen deze vaak via een spoeling verholpen worden.

Welke problemen ontstaan er als je de automaatbak niet spoelt?

Problemen binnen de automaatbak komen vaak doordat de bak niet gespoeld wordt. Hierdoor kan de automaat niet correct functioneren en ontstaan er klachten zoals schakelproblemen, verhoogd brandstofverbruik en schommelende toerentallen.

De olie binnen de automaat gaat geen autoleven mee. Maar deze olie is enorm van belang voor het functioneren van de automaat. Tijdens het rijden wordt de automaat warm en verbrand de automaatolie. Daarnaast vindt er ook slijtage en vervuiling plaats binnen de automaat. Wanneer de automaatbak niet wordt gespoeld blijft de verbrande olie in de automaat samen met de slijtende ijzerdeeltjes en al het vuil. Hierdoor ontstaan de problemen.

Wat zijn de kosten voor mijn automaatbak spoelen?

De gemiddelde prijs van het spoelen van de automaatbak bij Flushed is € 275,- incl. BTW. Hieronder staat een overzicht hoe de prijzen tot stand komen:

– Bij Flushed gebruiken wij een hoogwaardige olie van eigen merk, waar wij al jaren het beste resultaat mee garanderen. De hoge kwaliteit van de olie speelt mee in de prijs.
– Het verschil in automaat kan ervoor zorgen dat uw type duurder is om te spoelen, of goedkoper, wanneer u belt voor een afspraak vertellen wij direct de prijs.
– Als de filter wordt vervangen door ons, wordt dit meegenomen in de prijs.

Hoe kan ik een afspraak bij jullie maken?

Wanneer u direct een afspraak wil maken bel dan naar:

Tel: 0348 – 754430

Als u belt kunnen wij direct vertellen hoeveel de spoelbeurt kost en wanneer er ruimte is.

Verder kunt u hier online een afspraak maken of een mail sturen naar:

E-mail: info@flushed.nl.

Waarom zou ik kiezen voor Flushed?

Bij Flushed bieden wij enkel spoelbeurten aan. Hierdoor hebben wij ons volledig kunnen specialiseren in het spoelen van automaten. Dit is uniek aangezien wij al onze tijd en energie besteden aan het optimaliseren van onze speciale spoel-methode. Dit alles in tegenstelling tot garages die naast spoelen ook andere diensten verrichten zoals reparaties.

Kwaliteit staat bij ons voorop en we maken daarom gebruik van professionele spoelmachines in combinatie met hoogwaardige Kroon olie. Deze hoogwaardige olie garandeert ons al jaren het beste resultaat.

Klanten zijn erg tevreden over de service die wij verlenen en de uitkomst van de spoeling. Tijdens de spoeling kunt u meekijken of verblijven in onze wachtruimte.

Kunnen jullie iedere automaat spoelen?

Wij kunnen bijna alle automaten spoelen, maar er zijn gevallen waar dit niet mogelijk is. Dit kan voorkomen bij oude automaten of automaatbakken die niet gekoppeld kunnen worden aan onze spoelmachine. Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij direct vertellen of een spoelbeurt mogelijk is bij de automaat. 

Als u benieuwd bent of uw automaat gespoeld kan worden kunt u altijd een mail sturen of bellen:

Tel: 0348 – 754430

Mail: info@flushed.nl

Wat is het verschil tussen olie vervangen en de automaat spoelen?

Automaat spoelen is een vorm van olie vervangen, maar dan via een professionele spoelmachine. Deze machine wordt gekoppeld aan de automaatbak en vervangt vervolgens alle verbrande olie en reinigt de gehele bak. Doordat het spoelen via een speciale machine gebeurt ontstaan de volgende verschillen t.o.v. het handmatig vervangen van olie:

  • Automaat spoelen vervangt 95% van de oude olie, bij handmatig olie vervangen vervang je gemiddeld 35%.
  • Bij het spoelen wordt de automaatbak gereinigd, bij olie vervangen niet!
  • Spoelen wordt gedaan door professionals die goed resultaat kunnen garanderen.

Mijn dealer zegt dat spoelen niet nodig is, wat nu?

Het klopt dat dealers vertellen dat spoelen niet nodig is, omdat dit scheelt in onderhoud voor hun. Zij hoeven met dit advies geen middelen in te zetten om te spoelen tijdens regulier onderhoud.

Als je kijkt naar de olie fabrikanten zie je dat deze aangeven dat de maximale vervangingstermijn van hun automaatolie 90.000 kilometer is. Dit is dus het uiterste. Veel gespecialiseerde automonteurs geven aan dat een verversing van olie nodig is na 60.000 tot 80.000 kilometer is. Op deze manier kan de automaat vrijwel eindeloos mee.

Wij adviseren u daarom om goed onderzoek te doen naar de voordelen van het spoelen.

Hoelang duurt het spoelen van een automaatbak?

Een spoelbeurt duurt gemiddeld 75 minuten.

Dit kan minder of meer zijn afhankelijk van het type automaat. Bij Flushed heeft u de mogelijk om mee te kijken tijdens de spoeling of te verblijven in de wachtruimte met WIFI-verbinding en een kop koffie.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?