CarbonFlushen bij Flushed

Overweegt u om uw auto te laten CarbonFlushen bij Flushed? 

Op deze pagina vindt u alle informatie over het CarbonFlushen waar wij bij Flushed gespecialiseerd in zijn. Daarnaast vindt u hier links met verwijzingen naar onze interessante blogs waar wij verder in gaan op de auto’s die bij Flushed langs geweest zijn voor een CarbonFlush. Wij spoelen al bijna een decennia automaten en sinds 2023 hebben wij ook het CarbonFlushen toegevoegd aan onze services.

Het CarbonFlushen bij Flushed

CarbonFlushen is een proces waarbij door middel van een machinale spoeling de motor wordt gereinigd met behulp van waterstof. Tijdens het rijden vinden er verschillende verbrandings processen plaats. De verbranding in de motor is er hier een van. Op termijn zorgt deze verbranding echter voor een afstoot van koolstof aan de oppervlakten binnen in de motor. Door deze ophoping van koolstof worden de rijprestaties negatief beïnvloedt. De ophoping kan worden veroorzaakt door een incomplete verbranding van brandstof, olie degradatie of door de hercirculatie van uitlaatgassen. 

Hoe gaat het CarbonFlushen in zijn werking?

De CarbonFlush werkt door middel van gespecialiseerde apparatuur en een chemische reactie. Door middel van elektrolyse wordt in de machine een mengsel van waterstofgas en zuurstofgas gevormd in de machine. Vervolgens wordt dit mengsel gemixed in de lucht inlaat. Wanneer dit mengsel tot verbranding wordt gebracht resulteert dit in een vele malen hogere temperatuur dan een gewone brandstof verbranding. Als gevolg hiervan komt de koolstof los en binden dit met de toegevoegde gassen. Waarna er bindingen gemaakt worden tussen de verschillende gassen, deze komen vervolgens de uitlaat uit. Het resultaat dat volgt is een schone verbrandingsmotor. Onderstaand vindt u een aantal doorverwijzingen naar blogs over verschillende modellen waar Flushed een CarbonFlush hebben mogen verrichten. U kunt klikken op een afbeelding voor een doorverwijzing naar de blog.

Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC CarbonFlush

Mercedes-Benz GLC-klasse CarbonFlush  Vandaag een bericht over de CarbonFlush van de Mercedes-Benz GLC door Flushed. Een CarbonFlush is...

Lees meer
Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen

Volkswagen Golf CarbonFlushen  Vandaag een bericht over het CarbonFlushen van de motoronderdelen van deze Volkswagen Golf GTI uit 2019. De...

Lees meer
Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush

Mini Cooper CarbonFlush  In de blog van vandaag behandelen we de CarbonFlush van de motoronderdelen van deze Mini Cooper. Een CarbonFlush...

Lees meer

Veel Voorkomende klachten 

 • Verminderde prestaties tijdens het rijden   
 • Hoger brandstof verbruik  
 • Rokende uitlaat tijdens het rijden   
 • Schokkende motor   
 • Slijtage van motoronderdelen 

 

Voordelen van deze koolstof reiniging bij Flushed

 •  Zuiniger brandstof verbruik  
 • Schonere emissie   
 • Motor die soepeler loopt  
 • Verbeterde werking van de automatische versnellingsbak  
 • Stillere motor  
 • Herstel van prestaties  
 • Voorkomt mankementen aan de motor   

 

Bekijk hier alle blogs op het gebied van Carbonflushen.

Carbonflush blogs

 

CombiFlush automaat spoeling en CarbonFlush bij Flushed

Indien u kiest voor CarbonFlushen bij Flushed kunt u er ook voor kiezen deze reiniging in combi uit te laten voeren met een automaat- of motorspoeling. Beide spoelingen kennen zo hun eigen voordelen, daarom is het natuurlijk ideaal om deze tegelijkertijd uit te kunnen voeren indien de mogelijkheid ervoor ligt. Zo is direct alle koolstof verwijderd uit uw motor en kunt u terug de weg op met een gespoelde automaat. Beide procedures kunnen in één en hetzelfde tijdslot worden uitgevoerd, waardoor u tijd bespaart. Bovendien profiteert u verder van de aantrekkelijke prijsverlaging voor de CarbonFlush wanneer u deze combineert met een automaat spoeling. Indien u kiest voor deze combinatie spoeling zal u € 89,- betalen in plaats van de gebruikelijke € 115,-. Zo houdt u uw auto in topconditie en bespaart u tegelijkertijd op uw onderhoudskosten.

Wanneer is een juist moment om een CarbonFlush bij Flushed uit te voeren?   

Wij adviseren om op iedere 40.000 tot 50.000 kilometer uw auto te laten CarbonFlushen. Op dit interval van onderhoud behaalt men het beste resultaat. Overweegt u om te CarbonFlushen bij Flushed, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is.  Bij Flushed kost een CarbonFlush € 115,- en in combinatie met een spoeling € 89,-  incl. BTW. Wilt u een afspraak maken voor het uitvoeren van een CarbonFlush?

Dat kan gemakkelijk hieronder, of bel ons: 0348 – 754430.   Hieronder vindt u nog een enkeling blogs over onze andere diensten:

 

Overige informatie over het CarbonFlushen Wilt u een afspraak maken voor het spoelen van uw automaat? Dat kan gemakkelijk hieronder, of bel ons: 0348 – 754430

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Overige vragen en informatie CarbonFlushen

Wat is carboncleaning?

Carboncleaning is een proces waarbij doormiddel van een machinale spoeling de motor wordt gereinigd met behulp van elektrolyse. Doormiddel van elektrolyse wordt in de machine een mengsel van waterstofgas en zuurstofgas gevormd in de machine. Vervolgens wordt dit mengsel gemixed in de lucht inlaat met lucht en vervolgens met de brandstof bij elkaar gebracht. Wanneer dit mengsel tot verbranding wordt gebracht resulteert dit in een vele malen hogere temperatuur dan een gewone brandstof verbranding. Als gevolg hiervan komt de koolstof los en binden aan het mengsel. Het resultaat dat volgt is een schone verbrandingsmotor.

Waarom zou ik een waterstofreiniging uitvoeren?

Het laten uitvoeren van een carboncleaning heeft verschillende voordelen voor uw motor voorbeelden hiervan zijn: Zuiniger verbruik, Soepeler lopende motor, Schonere emissie, Herstelde prestaties, Stillere motor.

Hoe lang duurt een waterstofreiniging?

Het uitvoeren van de waterstofreiniging kost ongeveer 30 minuten, terwijl u wacht kunt plaatsnemen in onze wachtruimte of meekijken met de expert.

Hoeveel kost een CarbonFlush bij Flushed?

Een waterstofreiniging bij Flushed begint bij € 115,- indien u ervoor kiest uw CarbonFlush uit te laten voeren in combinatie met een van onze andere spoelingen, dan bedraagt de prijs € 89,-. Beide diensten kunnen uitgevoerd worden in eenzelfde tijdstip.

Waterstofreiniging vs Walnut Blasting

Het voordeel van een waterstofreiniging tegenover walnut blasting is dat bij de waterstofreiniging de motoronderdelen niet gedemonteerd hoeven te worden. Hierdoor is een waterstofreiniging sneller uitvoerbaar en scheelt dit in de kosten.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?