Volvo V60 Automaat- en CarbonFlush

18/03/2024

Volvo V60 Automaat- en CarbonFlush

In het bericht van vandaag bespreken de Automaat- en CarbonFlush van de Volvo V60. De combinatie van deze twee vormen van reiniging dienen als een uitermate geschikte combinatie van onderhoud aan de transmissie en verbrandingsmotor. In dit bericht vindt u al uw benodigde informatie over Flushed en haar diensten.

Gereinigde Model 

De Volvo V60 die bij Flushed langskwam voor een koolstofreiniging dateert uit 2019. Het model heeft onder de motorkap een 2.0 L benzine-motor liggen. De motor is goed voor een vermogen van 250 pk (184 kW). Topsnelheid bedraagt 235 km/h en 0-100 km/h doet de Volvo in een snelle 6,7 seconden. 

De automaat onder dit model is de AW TG-81SC van Aisin Warner.

Volvo V60 Carbon en Automaat Spoelen bij Flushed

Waarom zou u kiezen voor een van de manieren van Flushen?  

Naarmate u meer kilometers aflegt heeft dit meer impact op uw auto. Voor de automaat geldt dat er een verandering plaatsvindt in de viscositeit van uw olie, dit heeft impact op de prestaties van de automatische bak. Waarbij een gebrek aan onderhoud een volledige revisie van de bak de enige oplossing kan zijn.  

Over het automaat Flushen vindt u meer op de hoofdpagina van Flushed of lees een van onze blogs!

De CarbonFlush daarentegen is gericht op een reiniging van de verbrandingsonderdelen van de motor. Tijdens de kilometers die u maakt ontstaat er langzamerhand een koolstof afzetting aan de motoronderdelen zoals de kleppen, bougies en injectoren. Met behulp van een CarbonFlush wordt dit residu verwijdert. Bij een van onze eerdere blogs zijn wij hier dieper op ingegaan. Klik hiervoor op de onderstaande link.

Beide spoelingen kennen zo hun eigen voordelen voor uw auto en hierom zijn ze gezamenlijk een uitstekende manier van onderhoud voor uw auto. Hiermee zal uw auto optimaal blijven presteren. 

Het voordeel van de Combi deal van Automaat Flushen en CarbonFlush  

Indien u geïnteresseerd bent in beide spoelingen komt dit voordelig voor u uit. Bij Flushed kunnen wij namelijk beide uitvoeren in eenzelfde tijdslot. Daarnaast heeft u recht op een prijsverlaging van de CarbonFlush indien u deze gezamenlijk met een Automaat spoeling laat uitvoeren. Hiervan zal de prijs € 75,- in tegenstelling tot de gebruikelijke € 89,- voor enkel een CarbonFlush.

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?