Toyota Land Cruiser Automaat- en Carboncleaning

27/03/2024

Toyota Land Cruiser Automaat- en Carboncleaning 

In het bericht van vandaag bespreken de Automaat- en Carboncleaning van de Toyota Land Cruiser door Flushed. De combinatie van een automaat spoeling en een carbon cleaning dienen als een uitermate geschikte manier van onderhoud aan uw auto.  

Gespoelde Model 

De Toyota Land Cruiser die langskwam voor een spoeling van de automaat en carbon cleaning dateert uit 2014. Het model heeft onder de motorkap een 3.0 L 4-cilinder diesel-motor liggen goed voor een vermogen van 140 kW (190 pk). 

 

Waarom zou u kiezen voor een van de manieren van Flushen?  

Naarmate u meer kilometers aflegt heeft dit meer impact op uw auto. Voor de automaat geldt dat er een verandering plaatsvindt in de viscositeit van uw olie, dit heeft impact op de prestaties van de automatische bak. Waarbij een gebrek aan onderhoud een volledige revisie van de bak de enige oplossing kan zijn.  

Over het automaat Flushen vindt u meer op de hoofdpagina van Flushed of lees een van onze blogs!  

De CarbonFlush daarentegen is gericht op een reiniging van de verbrandingsonderdelen van de motor. Tijdens de kilometers die u maakt ontstaat er langzamerhand een koolstof afzetting aan de motoronderdelen zoals de kleppen, bougies en injectoren. Met behulp van een CarbonFlush wordt dit residu verwijdert. Bij een van onze eerdere blogs zijn wij hier dieper op ingegaan. Klik hiervoor op de onderstaande link.   

Beide spoelingen kennen zo hun eigen voordelen voor uw auto en hierom zijn ze gezamenlijk een uitstekende manier van onderhoud voor uw auto. Hiermee zal uw auto optimaal blijven presteren. 

 

Het voordeel van de Combi deal van Automaat Flushen en CarbonFlush  

Indien u geïnteresseerd bent in beide spoelingen komt dit voordelig voor u uit. Bij Flushed kunnen wij namelijk beide uitvoeren in eenzelfde tijdslot. Daarnaast heeft u recht op een prijsverlaging van de CarbonFlush indien u deze gezamenlijk met een Automaat spoeling laat uitvoeren. Hiervan zal de prijs € 89,- in tegenstelling tot de gebruikelijke € 115,- voor enkel een CarbonFlush.  

 

 

 

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?