Subaru Outback Automaat Flushen

16/10/2023

Subaru Outback Automaat Flushen

In de blog van vandaag behandelen we het flushen van de automaat van deze Subaru Outback. Bij Flushed, begrijpen we als geen ander hoe essentieel het is om de automatische transmissie van uw auto goed te onderhouden. Naarmate uw auto kilometers verzamelt, is regelmatig spoelen een onmisbare stap om de prestaties en levensduur van uw transmissie te optimaliseren. In dit artikel nemen we u mee door de voordelen van automatische transmissie spoeling en delen we inzichten over de indrukwekkende Subaru Outback. 

  

Gespoelde Model

De Subaru Outback is een station wagon ontworpen door het Japanse Subaru. De eerste generatie Outback maakte zijn debuut in 1989, waarna tot op heden nog 5 andere generaties volgden. De Subaru Outback die bij Flushed langskwam voor een spoeling behoort toe aan de 5de generatie van de Outback. Deze Subaru werd uitgebracht met 3.6 L 6-cilinder benzinemotor goed voor 256 pk.  

De outback wordt aangedreven door een CVT-automaat. 

 

Gevaren voor de automaat  

Net als elke andere automatische transmissie is de transmissie van uw Subaru Outback gevoelig voor slijtage en degradatie van de transmissieolie. Door warmte en wrijving kan de olie in de loop der tijd zijn viscositeit verliezen en zijn smerende eigenschappen verminderen. Dit kan resulteren in ongewenste verschijnselen zoals schokkerige schakelovergangen, slippen en hogere toerentallen tijdens het schakelen. 

  

Automatische transmissie spoelen is de ultieme oplossing om deze problemen te voorkomen. Tijdens het spoelen wordt niet alleen de olie volledig ververst, maar wordt het gehele transmissiesysteem gereinigd van vuil, slib en metaaldeeltjes die door normale slijtage vrijkomen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw transmissie, maar zorgt er ook voor dat uw Subaru Outback soepel en responsief blijft schakelen. 

 Het Belang van Regelmatig Spoelen 

 Voor de Subaru Outback wordt aanbevolen om een automatische transmissie spoeling te plannen bij elke 60.000 tot 80.000 kilometer. Door dit interval aan te houden, zorgt u ervoor dat uw transmissie te allen tijde in optimale staat verkeert. Vergeet niet dat een goed onderhouden transmissie niet alleen de rijprestaties verbetert, maar ook de algehele veiligheid en betrouwbaarheid van uw Subaru Outback bevordert. 

  

Overweegt u om de automaat van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s.           

Deze Spoeling kost inclusief Olie, exclusief filter vervanging € 325,- incl. Btw.           

Als u uw afspraak heeft gemaakt rijdt u met uw auto naar onze garage. Daar wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel en wordt uw auto gespoeld. Tijdens de spoeling kunt u meekijken met de specialist die uw auto spoelt of verblijven in onze comfortabele wachtruimte met WIFI-verbinding. Nadat de spoeling is voltooid rijdt u weg met een goed functionerende automaat voorzien van verse olie. Heeft u een vraag te stellen of wilt u een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk hieronder!    

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?