Subaru BRZ Automaat Spoelen

17/08/2023

Subaru BRZ Automaat Spoelen

In deze blog bespreken het spoelen van de automaat van deze Subaru BRZ en het belang hiervan. Bij Flushed begrijpen we hoe essentieel het is om uw automatische transmissie goed te onderhouden, vooral naarmate uw Subaru BRZ meer kilometers maakt. Door te kiezen voor een transmissiespoeling bij Flushed, zorgt u ervoor dat uw automatische transmissie optimaal blijft presteren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het spoelen van automatische transmissies en belangrijke gegevens delen over de Subaru BRZ uit 2012. 

 

Gespoelde Model

De Subaru BRZ is een sportieve coupé uit het jaar 2012 die Flushed bezocht voor een automatische transmissie spoeling. Deze prachtige auto wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilinder boxermotor die een vermogen van 200 pk (147 kW) levert. De BRZ is uitgerust met een 6-traps automatische transmissie, waardoor een uitstekende rijervaring wordt geboden. 

 

Gevaren van Transmissies 

Net als bij elke automatische transmissie vormt warmte het grootste gevaar voor de prestaties van uw Subaru BRZ 2012. Tijdens het rijden ontstaat er warmte in de transmissie, waardoor de automatische transmissieolie achteruitgaat. De viscositeit van de olie verandert, waardoor deze enkele van zijn essentiële eigenschappen verliest. Het regelmatig flushen van de transmissieolie is dan ook van vitaal belang om optimale prestaties te waarborgen. Als dit niet gebeurt, kan dit leiden tot verminderde transmissie-efficiëntie en mogelijk ernstige problemen. 

 

Veel voorkomende klachten
  1. Bonken tijdens het schakelen
  2. Slippen tijdens het schakelen
  3. Verhoogd toerental tijdens het schakelen
  4. Vertraagde of niet-reagerende kickdown
  5. Automatische transmissie in de noodloop
  6. Overslaan van versnellingen tijdens het accelereren
  7. Schommelend toerental in stationair

 

Wat is het belang van een spoeling bij Flushed?

Een van de grootste voordelen van Flushen is dat het uiterst effectief is in het vervangen van de transmissieolie. Spoelen vervangt meer dan drie keer zoveel olie in vergelijking met handmatige methoden, waardoor een grondige olieverversing plaatsvindt. Daarnaast reinigt spoelen het transmissiesysteem, verwijdert het opgehoopt vuil en slib en elimineert het metalen deeltjes die vrijkomen door slijtage, waardoor potentiële schade aan de transmissie wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd. 

 

Wanneer is het juiste moment voor een Flush?

Voor de Subaru BRZ uit 2012 wordt aanbevolen om een automatische transmissie spoeling te plannen bij elke 60.000 tot 80.000 kilometer. Het vervangen van de transmissieolie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw Subaru BRZ in topconditie blijft en dat de automatische transmissie soepel blijft werken. 

Als u overweegt om de automatische transmissie van uw Subaru BRZ uit 2012 te spoelen, maar twijfelt over de noodzaak ervan, bieden we een gratis consult of een proefrit aan om de beste oplossing voor uw behoeften te bepalen. Bij Flushed bieden we spoelservices voor alle automerken. 

 

De kosten voor onze transmissiespoeling, inclusief olie, exclusief filtervervanging, bedragen € 325,- inclusief btw. 

Wanneer u een afspraak met ons maakt, breng dan uw Subaru BRZ uit 2012 naar ons servicecentrum, waar ons vriendelijke personeel u zal begroeten. Tijdens de spoeling kunt u het proces observeren met onze specialisten of ontspannen in onze comfortabele wachtruimte met gratis wifi. Zodra de spoeling is voltooid, rijdt u weg met een perfect functionerende automatische transmissie voorzien van verse olie. 

  

Heeft u een vraag of bent u klaar om een afspraak te maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier! 

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines