Saab 9-3 Flushen en CarbonFlushen

25/08/2023

Saab 9-3 Flushen en CarbonFlushen 

In het bericht van vandaag behandelen we het Flushen  en Carbonflushen van deze Saab 9-3. Bij Flushed kunt u beide in combinatie laten uitvoeren zonder dat dit extra tijd kost. Beide spoelingen dienen als een uitstekende manier van onderhoud aan uw auto. In deze blog zullen beide flushes behandeld worden en zal het belang hiervan aangeduid worden. Daarnaast is er meer informatie te vinden over deze Saab 9-3.  

Gespoelde Model 

De Saab 9-3 is een compacte sedan die werd gefabriceerd door het Zweedse Saab. De eerste generatie van de 9-3 werd gefabriceerd op basis van de GM2900 chassis van General Motors. Met ingang van de tweede generatie werd deze vervangen door de GM Epsilon chassis. General Motors was tevens ook de echte fabrikant van de Saab 9-3 van 1998 tot 2010, waarna Spyker het van 2011 tot 2012 overnam. Tot slot werd de 9-3 van 2013 tot 2014 nog door NEVS gefabriceerd. Het model kent een 2.0 L 4-cilindermotor met turbo. Dit geeft de Saab een vermogen van 147 kW (200pk). De topsnelheid bedraagt 220 km/h en de Saab zit na 9,3 seconden op de 100 km/h.

De transmissie die de auto aandrijft is een 5-traps automaat.

Saab 9-3 CombiFlushen bij Flushed

Waarom zou u kiezen voor een van de manieren van Flushen? 

Naarmate u meer kilometers aflegt heeft dit meer impact op uw auto. Voor de automaat geldt dat er een verandering plaatsvindt in de viscositeit van uw olie, dit heeft impact op de prestaties van de automatische bak. Waarbij een gebrek aan onderhoud een volledige revisie van de bak de enige oplossing kan zijn. 

Over het automaat Flushen vindt u meer op de hoofdpagina van Flushed of lees een van onze blogs! 

De CarbonFlush daarentegen is gericht op een reiniging van de verbrandingsonderdelen van de motor. Tijdens de kilometers die u maakt ontstaat er langzamerhand een koolstof afzetting aan de motoronderdelen zoals de kleppen, bougies en injectoren. Met behulp van een CarbonFlush wordt dit residu verwijdert. Bij een van onze eerdere blogs zijn wij hier dieper op ingegaan. Klik hiervoor op de onderstaande link. 

https://www.flushed.nl/blog/carbonflush-bmw-535i/  

Beide spoelingen kennen zo hun eigen voordelen voor uw auto en hierom zijn ze gezamenlijk een uitstekende manier van onderhoud voor uw auto. Hiermee zal uw auto optimaal blijven presteren. 

 

Het voordeel van de Combi deal van Automaat Flushen en CarbonFlush 

Indien u geïnteresseerd bent in beide spoelingen komt dit voordelig voor u uit. Bij Flushed kunnen wij namelijk beide uitvoeren in eenzelfde tijdslot. Daarnaast heeft u recht op een prijsverlaging van de CarbonFlush indien u deze gezamenlijk met een Automaat spoeling laat uitvoeren. Hiervan zal de prijs € 89,- in tegenstelling tot de gebruikelijke € 115,- voor enkel een CarbonFlush. 

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?