Peugeot 308 Automaat Spoelen

9/09/2020

Peugeot 308 Automaat Spoelen

De Peugeot 308 is een erg populaire auto. Zo populair zelfs dat het de vijfde best verkochte Peugeot is in Nederland! De 308 is zelfs populairder dan de 306. Deze Peugeot 308 kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat.

Deze Peugeot 308GT komt uit 2017. In 2013 werd deze Peugeot gepresenteerd en 2017 was het jaar dat het model een facelift kreeg, maar heel ingrijpend was deze niet. De verandering bestond voor het grootste gedeelte plaats in het interieur.

De bestuurder van deze Peugeot 308 ondervond een klacht: de automaat schakelde onrustig en vooral bij stevig doorrijden bij een verhoogd toerental. De spoeling heeft deze klacht verholpen en de auto reed weer als nieuw. Hieronder kunt u de foto’s en een filmpje zien die een impressie geven van het spoelen.

In de huidige samenstelling levert deze Peugeot 181 pk, via een DW10FC motor uit de PSA EW/DW motorenfamilie.

Onder deze 308 zit een AWTF-80 SC, dit is een 6-traps automaat van Aisin Warner, deze wordt ook wel AM6 genoemd. Deze automaat is te vinden onder meerdere automerken, waarond BMW, Ford, Volvo, Peugeot en nog een tal van andere merken.

Een prachtige auto als deze Peugeot 308 vereist goed onderhoud en wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten
  • Met een schok wegrijden uit stilstand
  • Voelbare overgang bij veel vermogen
  • Automaat onrustig bij een koude motor

Overweegt u om de Peugeot 308 automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Peugeot 308GT Automaat Spoelen
De Peugeot 308GT tijdens het spoelen

Peugeot Automaat Spoelen
Het spoelen van de automaat

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen:

De kosten voor deze spoeling zijn inclusief olie, toevoegingen en de btw € 325,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Peugeot 308 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?