Mitsubishi Outlander Automaat Spoelen

20/11/2020

Mitsubishi Outlander Automaat Spoelen

De Mitsubishi Outlander is een prachtige compacte SUV. Deze Mitsubishi Outlander kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De bestuurder was uitzonderlijk trots op zijn auto, wat ook wel mag. Voor elke bestuurder die trots wil blijven op zijn auto is het van belang om regelmatig de olie binnen de automaat te (laten) verversen. De beste manier hiervoor is een spoeling van de automaat. Niet alleen ververs je hiermee ruim drie keer zoveel olie dan wanneer je de verversing handmatig zou doen, ook verwijder je al het vuil binnen de automaat.

Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander is in productie gegaan in het jaar 2001, vanaf dit jaar tot en met 2005 stond de Outlander bekend als de Mitsubishi Airtek. In 2006 is Mitsubishi over gegaan tot de naam Outlander, aangezien ze dachten dat deze naam globaler zou zijn om zo de verkopen in het buitenland te bevorderen. Momenteel bevindt de productie zich in de derde generatie. De derde generatie is populair in Nederland aangezien deze een plugin-hybride model heeft. In 2008 besloot Mitsubishi om te productie te verplaatsen vanuit Nagoya, Japan naar NedCar in Nederland. VDL NedCar is een Nederlandse autofabrikant in Born.

Gespoelde model

Het gespoelde model was een Mitsubishi Outlander uit het jaar 2012, dit was het jaar waarin de derde generatie Outlander werd geïntroduceerd. Echter, behoorde dit model nog tot de tweede generatie Outlander. Dit model bevat een 2.0 liter 4B11 motor, dit is een viercilinder motor gemaakt door Mitsubishi zelf. Deze motor levert een vermogen van 147 pk.

Onder deze Outlander ligt een CVT automaat. CVT staat voor Continu Variabele Transmissie. Dit houd in dat de overbrengingsverhoudingen constant veranderen. Dit wordt gedaan door een rubberen of metalen band die over twee schrijven beweegt die constant veranderen van breedte. Het gevolg is dat de automaat niet hoeft te schakelen, aangezien de band in een vloeiende beweging over de schijven beweegt. Hierdoor kan het toerental van de motor gelijk blijven, terwijl de snelheid toeneemt.

Mitsubishi Outlander Automaat Spoelen
De Mitsubishi Outlander bij Flushed in Woerden

Een CVT automaat schakelt niet, dus krijgen wij eigenlijk nooit klanten binnen die echte klachten ondervinden binnen de CVT automaat. Echter, kan de automaat altijd beschadigen en de olie kan te vervuild worden. Het is daarom van belang om regelmatig de CVT automaat te laten spoelen om een revisie van de automaat te voorkomen. Lees hieronder meer.

Preventieve spoeling

Een spoeling dient dus als een uitstekend onderhoudsproces. Tijdens het rijden raakt de automaat vervuild en beschadigd. Er komen allerlei ongewenste deeltjes vrij binnen de automaat die gaan slijten en de oliekwaliteit drastisch doen verminderen. Een spoeling ververst deze olie en reinigt de gehele automaat, zodat de automaat weer optimaal kan presteren. Wanneer dit regelmatig wordt gedaan kan een automaat vrijwel oneindig mee.

Tijdens de spoeling wordt alle olie binnen de automaat vervangen en wordt al het vuil en slib verwijderd. Dit gebeurd door middel van professionele spoelapparatuur bediend door een team van gespecialiseerde spoelers van Flushed.
Dit filmpje geeft een impressie van de spoeling:

Overweegt u om de automaat van uw auto te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij spoelen alle merken auto’s

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen en de btw € 325,-

Bij een spoeling wordt u ontvangen door ons vriendelijke personeel, waarna de automaat van uw auto wordt gespoeld in ongeveer 30 tot 90 minuten. De oude olie wordt vervangen met hoogstaande olie die ons al jarenlang het allerbeste resultaat garandeert. Tijdens de spoeling kunt u comfortabel verblijven in onze wachtruimte met een WIFI-verbinding. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken dan kan dat gemakkelijk hieronder!

Mitsubishi Outlander Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines