Mitsubishi Grandis Automaat Spoelen

20/09/2020

Mitsubishi Grandis Automaat Spoelen

De Mitsubishi Grandis is een erg ruime MPV. Mitsubishi staat bekend om betrouwbaarheid en de Grandis is dan ook echt een kwaliteitsproduct. Deze Mitsubishi Grandis kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De bestuurder ondervond klachten bij een warme motor: automaat bonkte en er was sprake van een verhoogd toerental.

Deze Mitsubishi Grandis komt uit het jaar 2006. De Grandis wordt geleverd als vijf-, zes- en zevenzitter, deze variant is een zes-zitter. Voor de motor heb je twee keuzes: een 2,4 liter viercilinder benzinemotor met variabele kleptiming en 121 kW/165pk of een 2,0 liter dieselmotor met 100 kW/136 pk. Deze variant bevat de benzinemotor.

De automaat onder deze Grandis is een 5-trapsautomaat van Mitsubishi, type: F4A4B 4/1. De automaat is gespoeld toen de auto 203.972 kilometers op de teller had.

Wij adviseren om deze automaat te laten spoelen na de eerste 50.000 kilometer en daarna elke 80.000 – 100.000 kilometer of als de onderstaande klachten zich voordoen.

Klachten
  • Bonken bij een warme motor
  • Verhoogd toerental
  • Lichte slip tussen schakelen
  • Oncomfortabel schakelen bij een koude motor

Overweegt u om de Mitsubishi automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Mitsubishi Grandis Automaat Spoelen

Na de spoeling waren de klachten die de bestuurder ondervond verholpen. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

De kosten voor deze spoeling zijn inclusief olie, toevoegingen en de btw € 325,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Mitsubishi Grandis Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines