Mercedes V250d Automaat spoelen

11/09/2020

Mercedes V250d Automaat spoelen

De Mercedes V250d is een ideale bus voor iedereen die houdt van een combinatie tussen luxe en een sterke motor. Deze Mercedes V250d uit 2014 kwam bij Flushed voor het spoelen van de automaat, doordat de bestuurder klachten ondervond, er vond namelijk onrust plaats in de automaat bij een koude motor. Na de spoeling was de klacht opgelost en reed de auto volledig comfortabel. Hieronder kunt u de foto’s en een filmpje zien die een impressie geven van het spoelen.

Deze ultieme bus bevat een sterke viercilinder dieselmotor van 190pk. Met passagiers of volledige belading levert deze motor genoeg kracht. De Mercedes V250d komt zoals je kunt zien uit de Vito klasse van Mercedes, deze bussen zijn oorspronkelijk op de markt gebracht als bestelbussen, maar nu zijn deze bussen ook beschikbaar met passagiersstoelen.

De automaat onder deze V250d is de Mercedes 7G Tronic. Dit is een 7-traps automaat van Mercedes. Het spoelen van de automaat vond plaats met een kilometerstand van 62.826 km. Mercedes beweerd dat de versnellingsbak zogenaamde ‘longlife’ olie bevat die nooit vervangen hoeft te worden, maar door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) raken de oliekanalen verstopt en worden de lamellen vervuild. Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af. Wij adviseren daarom de automaat te laten spoelen na de eerste 60.000 km en daarna elke 80.000 tot 100.000 km.

De Mercedes V250d vereist goed onderhoud en wij adviseren de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten
  • Automaat onrustig bij koude motor
  • Het horen van bonken bij warme motor
  • Oncomfortabel schakelen in de eerste versnellingen

Overweegt u om de Mercedes V250d automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Mercedes V250D Automaat Spoelen
De Mercedes V250d

Mercedes Automaat Spoelen
De Mercedes V250d met het spoelapparaat van Flushed

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 450,-

Mercedes V250d Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines