Mercedes C63 AMG Automaat Spoelen

10/09/2020

Mercedes C63 AMG Automaat Spoelen

De Mercedes C63 AMG is een coupé die alles in huis heeft. Met een 6,2-liter V8 hoor je deze AMG al van ver, sportiviteit is een kenmerk van deze auto en dat is ook terug te zien in zijn performance. Deze Mercedes C63 AMG kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De automaat schakelde onregelmatig en vooral bij een koude motor was dit het geval. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de Mercedes die bij Flushed gespoeld is.

Het bouwjaar van deze Mercedes C63 AMG is 2012. De 6,2 liter V8 is een erg populaire motor binnen de AMG-klasse, vanwege zijn hoogtoerig karakter. Met dit blok behaald de Mercedes een vermogen van maar liefst 457 pk!

Onder deze Mercedes ligt een 722.9 7G Tronic automaat van Mercedes. Dit is een 7-traps automaat van Mercedes. Het spoelen van de automaat vond plaats met een kilometerstand van 58.823 km. Mercedes beweerd dat de versnellingsbak zogenaamde ‘longlife’ olie bevat die nooit vervangen hoeft te worden, maar door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) raken de oliekanalen verstopt en worden de lamellen vervuild. Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af. Wij adviseren daarom de automaat te laten spoelen na de eerste 60.000 km en daarna elke 80.000 tot 100.000 km of bij het voorkomen van de onderstaande klachten.

Klachten

  • Bonken bij een warme motor
  • Onregelmatig schakelen
  • Onrust bij een koude motor
  • Overweegt u om de Mercedes automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Mercedes C63 AMG Automaat Spoelen
De Mercedes C63 AMG bij Flushed, tijdens het spoelen.

Mercedes Automaat Spoelen
De Mercedes tijdens het spoelen met open kap.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen.

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 450,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Mercedes C63 AMG Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?