Honda CR-V Automaat Spoelen

17/09/2020

Honda CR-V Automaat Spoelen

De Honda CR-V, een ruime en comfortabele SUV met een slimme vierwielaandrijving. Bij dit model heb je de keuze uit een dieselmotor en een benzinemotor, de CR-V hieronder heeft een benzinemotor. Deze Honda kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. Het was een preventieve spoeling, toch was er enige onrustig te voelen bij het schakelen. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de spoeling.

Deze Honda CR-V heeft een Honda K motor, dit is een motor met vier cilinders, dit type was de K24Z4. Deze motor is te vinden bij alle Honda CR-V auto’s tussen 2008-2012. Deze motor levert 161 pk.

Het bouwjaar van deze Honda CR-V is 2010, dit is ook het jaar dat de Honda CR-V een facelift kreeg. Deze facelift bestond uit een vernieuwde voorkant, nieuwe wielen, nieuwe voor- en achter bumper en nog een paar kleine aanpassingen. Met deze facelift ontstond de vierde generatie Honda CR-V.

Onder deze Honda CR-V zit een 5-traps automaat. De automaat is gespoeld met 167.908 kilometer op de teller. Wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten
  • Onrust tijdens het schakelen
  • Automaat bonkt bij een warme motor
  • Onregelmatig schakelen bij een koude motor
  • Lichte slip bij schakelen

Overweegt u om de Honda automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Honde CRV automaat spoelen

Honda CRV, tijdens het spoelen bij Flushed in Woerden

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in het schakelen. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

De kosten van deze spoeling zijn € 305,- inclusief olie, toevoegingen en de btw

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Honda CR-V Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines