Ford F-150 Automaat Spoelen

14/09/2020

Ford F-150 Automaat Spoelen

De Ford F-150 is een massale Amerikaanse vierwieler. Deze ruime pick-up is veruit de populairste vierwieler van Amerika, maar er rijden er ook een paar in Nederland, waaronder deze Ford F-150 hieronder. Deze F-150 kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De bestuurder had last van een lichte slip in het schakelen en de automaat was gevoelig wanneer de bestuurder reed met een kar. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de Ford F-150 die gespoeld is bij Flushed.

De populairste vierwieler van Amerika word je niet zomaar. De F-150 komt voort uit de reeks pick-up trucks van de Ford F-series. De F-series is naast de best verkochte auto van de verenigde staten, ook de op een na best verkochte Pick-up ter wereld! Deze reeks pick-up trucks worden al geproduceerd sinds 1948.

Dit model is een Ford F-150 XLT 4×4 uit 2011. XLT is een model die net iets anders is dan de XL, deze verschillen zijn alleen te vinden binnen het interieur. Onder deze pick-up ligt een Ford Cyclone motor, ook wel Duratec genoemd. Dit is een familie benzinemotoren met 6 cilinders. In dit geval is de motor een Duratec 37 van 3.7 liter. Deze is onder alle Ford F-150 modellen te vinden tussen 2011 en 2014. Deze motor levert 302 pk.

Onder deze Ford-F150 ligt een Ford 6R80 automaat. Dit is een 6-traps automaat van Ford uit de 6R serie automaten van Ford. Deze automaat is gebaseerd op de ZF 6HP26 automaat. De automaat onder deze Ford is gespoeld met 242.822 kilometers op de teller. Wij adviseren een spoeling van de automaat als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten
  • Lichte slip tijdens het schakelen
  • Het horen van bonken bij een warme motor
  • Onrustig schakelen, vooral bij een koude motor

Overweegt u om de Ford automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Ford F150 Automaat Spoelen

Ford F150 tijdens het spoelen

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 450,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Ford F-150 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines