Dodge Ram Automaat Spoelen

8/11/2020

Dodge Ram Automaat Spoelen

De Dodge Ram is een pick-up truck van het merk Dodge. Echter, staan deze pick-up trucks nu bekend als Ram pick-ups. Waarom de Dodge Ram momenteel een andere naam heeft kunt u hieronder lezen. Deze Dodge Ram kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De bestuurder gaf aan dat de automaat schokte tijdens het schakelen. Deze enorme pick-up truck vereist goed onderhoud, vandaar dat het spoelen van de automaat een uitstekende keuze is. Een spoeling lost niet alleen klachten op, maar zorgt er ook voor dat de automaat de beste kwaliteit levert. Naast een goede kwaliteit zorgt de spoeling er ook voor dat de kans op klachten binnen de automaat kleiner wordt. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de Dodge Ram.

Geschiedenis van de Dodge Ram

De productie van de Dodge Ram begon in 1980 door Chrysler Corporation. De pick-up truck was onderdeel van de lichte vrachtwagens van Dodge. De Dodge Ram werd geproduceerd tot en met 2009. In 2010 werd de Dodge Ram gescheiden van het Dodge merk en kwam bekend te staan als RAM. Momenteel is RAM een volledig eigen Amerikaanse divisie lichte en middelzware trucks van Fiat Chrysler Automobiles. De RAM pick-up truck zit momenteel in zijn 5e generatie, waarvan er drie zijn verkocht onder het Dodge merk. De fabrikant momenteel nog steeds Chrysler, maar onder een andere naam namelijk Fiat Chrysler Automobiles.
Deze Dodge Ram komt uit het jaar 2004 en behoord tot de derde generatie Dodge Ram. Bij deze generatie horen de 1500-, 2500- en 3500 modellen. In dit geval is het model een Dodge Ram 1500. Deze generatie werd geproduceerd tot en met 2009 en is de laatste generatie onder het Dodge merk.

Technische eigenschappen van de Dodge Ram

Er zijn veel verschillende motoren te vinden in de modellen van Dodge Ram, waaronder Magnum-, Hemi, Cummins en Viper motoren. Deze Dodge Ram heeft een Hemi motor. De Chrysler Hemi motoren zijn een serie benzine motoren van 6- en 8-cilinders. De naam Hemi komt van het Griekse woord hemi, wat half betekend en spharia, wat bol betekend. De motoren bevatten dan ook verbrandingskamers met een bolling. De motor onder deze Dodge Ram is een 5.7 Liter V8 Hemi motor, deze levert 345 pk.
De automaat onder deze Dodge Ram is de 545RFE, dit is een 5-traps automaat van Chrysler. De spoeling vond plaats bij een kilometerstand van 85.035 kilometers. Uw automaat spoelen is erg belangrijk, want de originele olie in de automaat wordt tijdens het rijden oud en vervuild, hierdoor ontstaan er klachten, wat kan leiden tot ongewenste kosten. Wij adviseren uw automaat elke 60.000 tot 80.000 kilometers te spoelen.

Veel voorkomende klachten automaat
  • Slecht schakelen
  • Schommelend toerental
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Disfunctioneren van de Kick-down
  • Weigeren automaatbak
  • Gevoelsmatig vermogensverlies

Heeft uw last van een van deze klachten of overweegt u om uw automaat te laten spoelen, maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is.

RAM Automaat Spoelen
De Dodge RAM, bij Flushed in Woerden

De Dodge RAM, tijdens het spoelen

Na de spoeling rijd de auto merkbaar fijner. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filterwissel en de btw € 390,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Dodge Ram Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines