CitroënC6 Carbon- en Automaat Flushen

5/12/2023

Citroën C6 CarbonFlushen en Automaat Spoelen 

In dit bericht behandelen we het spoelen van de automaat en de waterstofreiniging van de motoronderdelen van deze Citroën C6. Beide procedures zijn essentieel voor het onderhoud van uw auto en we zullen hun voordelen benadrukken. Verder vindt u in deze blog meer uitgebreide informatie over onze diensten. Ook vindt u extra informatie over het desbetreffende model. 

Gespoelde Model 

De Citroën C6 is een grote personenauto geproduceerd door het Franse Citroën. Het model maakte zijn debuut in 2005. De C6 die bij Flushed langskwam dateert uit 2006. Onder de motorkap heeft het model een 3.0 L 6-cilinder benzine-motor liggen. Het vermogen van het model bedraagt 155 kW (211 pk). Hiermee zit de Citroën na 9.4 seconden op de 100 km/h en de topsnelheid bedraagt. 

De automaat onder dit model is een 6-traps automatische transmissie. 

 

Waarom zou u kiezen voor een van de manieren van Flushen? 

Het Flushen van de automaat is cruciaal om de viscositeit van de transmissieolie te behouden en de prestaties van de automatische versnellingsbak te optimaliseren. Als de automaat niet wordt geflushed, kan de olie na verloop van tijd zijn eigenschappen verliezen en de schakelprestaties beïnvloeden. Een gebrek aan onderhoud kan zelfs leiden tot kostbare reparaties. 

Carboncleaning van de motoronderdelen is eveneens van groot belang. Tijdens het rijden kunnen er koolstofafzettingen ontstaan op de kleppen, bougies en injectoren van de motor. Deze afzettingen kunnen de brandstofefficiëntie verminderen, de prestaties verslechteren en zelfs tot storingen leiden. Met een CarbonFlush worden deze afzettingen verwijderd, waardoor de motor beter presteert en het brandstofverbruik wordt geoptimaliseerd. 

Beide spoelingen kennen zo hun eigen voordelen voor uw auto en hierom zijn ze gezamenlijk een uitstekende manier van onderhoud voor uw auto. Hiermee kunt u blijven genieten van de plezierige en hoogwaardige rijervaring die deze sportieve sedan biedt. 

 

Het voordeel van de Combi deal van Automaat Flushen en CarbonFlush 

Bij het Flushed kunt u profiteren van een speciale Combi deal voor zowel het Automaat Flushen als de Carboncleaning van uw Auto. Beide procedures kunnen in één en hetzelfde tijdslot worden uitgevoerd, waardoor u tijd bespaart. Bovendien krijgt u recht op een aantrekkelijke prijsverlaging voor de CarbonFlush wanneer u deze combineert met een Automaat Flush. Indien u deze in Combinatie met een automaat spoeling laat uitvoeren zal u € 75,- betalen in plaats van de gebruikelijke € 85,-. Zo houdt u uw auto in topconditie en bespaart u tegelijkertijd op onderhoudskosten. 

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?