BMW 435D XDRIVE Automaat Spoelen

21/08/2020

BMW 435D XDRIVE Automaat Spoelen

Deze prachtige BMW 435D XDRIVE heeft alles. Snelheid, vermogen en een prachtig sportief en luxe uiterlijk. De BMW automaat is gespoeld door Flushed, het spoelen verliep goed en verhielp alle klachten. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van het model dat door Flushed is gespoeld.

Dit model is een cabrio, maar de 435D is ook verkrijgbaar als coupé. De auto is gebouwd in 2015 en het type van deze BMW is F33 / F83. In de huidige samenstelling levert de motor 313 pk. Hiermee bereikt de cabrio de 100 km/h in 5,4 seconden. De motor is een dieselmotor en daarmee behoorde de BMW 435D XDRIVE voor een lange tijd tot de snelste diesels ter wereld!

Onder de auto ligt een ZF 8HP automaat. Dit is een 8-traps automaat die in meerdere varianten te vinden is. Deze automaat ligt dan ook onder auto’s van meer dan 21 merken, waaronder Lamborghini, Aston Martin, Rolls-Royce en Bentley. Hieronder staat een lijstje met een aantal bekende auto’s met een ZF 8HP automaat.

Auto’s met ZF 8HP automaat

  • Aston Martin DBS Superleggera
  • Aston Martin DB11
  • Lamborghini Urus
  • Rolls-Royce Ghost
  • Rolls-Royce Wraith
  • Bentley Continental GT

De BMW kwam voor een preventieve spoeling, om klachten in de toekomst te voorkomen. Wel vond er onrust plaats in de automaat bij een koude motor. De auto is gespoeld met 84.465 kilometers op de teller.

Een prachtige auto als deze BMW 435D XDRIVE vereist goed onderhoud en wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten

  • Bonken bij warme motor
  • Onrust bij het schakelen
  • Onrust bij een koude motor

Overweegt u om de BMW 435D XDRIVE automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

BMW 435D Automaat Spoelen

De BMW 435D XDRIVE bij Flushed

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief olie, toevoegingen, filter en de btw € 450,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

BMW 435D XDRIVE Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines