Audi SQ5 Automaat Spoelen

12/11/2020

Audi SQ5 Automaat Spoelen

De Audi SQ5 is de sportievere variant van de Q5. Deze is in 2012 geïntroduceerd en er zijn nu al twee generaties op de markt. Deze Audi SQ5 kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. Er was onrust binnen de automaat tijdens het spoelen, maar de spoeling diende vooral als preventief. Hieronder kunt u een foto en een filmpje zien van de spoeling van deze prachtige SQ5.

Deze Audi SQ5 komt uit 2013 en behoord tot de eerste generatie SQ5. Het verschil tussen de Q5 en de SQ5 zit hem vooral in de motor. De SQ5 heeft een 3,0 liter V6 dieselmotor, deze levert een vermogen van 313 pk en sprint naar de 100 km/h in 5,1 seconden. De SQ5 is sinds 2013 ook te verkrijgen met een benzinemotor, maar in dit geval is het een diesel.

Leuk weetje: De SQ5 was het eerste model binnen de S- en RS- modellen die een dieselmotor bevatte.

De automaat onder deze Audi is een 8-traps tiptronic automaat van ZF, behorend tot de ZF 8HP automaten. Deze automaten worden veel gebruikt en zijn onder andere te vinden onder merken als: Bentley, BMW, Lamborghini, Rolls-Royce en Aston Martin. Er zijn veel verschillende modellen binnen deze familie van automaten. De automaat is gespoeld met 194.894 kilometers op de teller.

Een preventieve spoeling is een uitstekend onderhoudsproces voor de automaat. Tijdens het rijden raakt de automaat vervuild en beschadigd, door middel van een spoeling kan dit vuil en slijtende ijzeren deeltjes verwijderd worden. Hierdoor worden toekomstige klachten voorkomen en presteert de automaat het best. Flushed is een gespecialiseerd spoelbedrijf met jarenlang ervaring.

Veel voorkomende klachten automaat
  • Slecht schakelen
  • Schommelend toerental
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Disfunctioneren van de Kick-down
  • Weigeren automaatbak
  • Gevoelsmatig vermogensverlies

Heeft u last van een van deze klachten of overweegt u om uw automaat te spoelen, maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Audi SQ5 Automaat Spoelen
De Audi SQ5, tijdens de spoeling

Na de spoeling rijd de auto merkbaar fijner. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 450,-

Flushed is gespecialiseerd in het spoelen van automaten. Wij maken gebruik van de beste spoelmachines en zijn klaar in 30 tot 90 minuten, waarna u de levensduur van uw auto sterk heeft verlengd en wegrijd met een automaat voorzien van verse olie. Heeft u een vraag over het spoelen of wilt u een afspraak maken, dat kan gemakkelijk hieronder!

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Audi SQ5 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines