Audi S6 Automaat Spoelen

21/08/2020

Audi S6 Automaat spoelen

De Audi S6: sportief, krachtig en een prachtig uiterlijk. Deze Audi S6 kwam langs bij Flushed voor een spoeling van de automaat. Deze sportieve auto heeft een hoop kracht en vereist goed onderhoud. De bestuurder ondervond enige klachten, deze klachten zijn verholpen na het spoelen bij Flushed. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien die een impressie geven van het spoelen.

Deze S6 is de vierde generatie S6, ofwel de C7. De S6 wordt gebouwd in twee types: de S6 Limousine en de S6 Avant, dit is een verschil in carrosserietype, maar als je kijkt naar de specificaties zitten er niet veel verschillen in. Dit type was een S6 Avant uit 2013. Vanaf 2014 is er een nieuw type S6 Avant gebouwd met meer motorvermogen.

In de huidige samenstelling levert deze Audi S6 C7 Avant een vermogen van 420 pk. Onder de kap zit een V8 benzinemotor met een biturbo. In 4.7 seconden bereikt deze wagen de 100 km/h en heeft vervolgens een begrensde topsnelheid van 250 km/h.

Onder deze Audi S6 zit een 7-traps S-tronic automaat, deze wordt ook wel DSG genoemd. Bij dit type automaat adviseren wij om deze te laten spoelen tussen elke 60.000 en 100.000 kilometer. Deze Audi is gespoeld met 116.567 kilometers op de teller.

Een prachtige auto als deze Audi S5 vereist goed onderhoud en wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen.

Klachten

  • Meer voelbare schakelingen bij iets verhoogd toerenaantal
  • Automaat onrustig bij een koude motor
  • Auto rijdt met een schok weg uit stilstand

Overweegt u om de Audi S6 automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Audi S6 Automaat Spoelen
De Audi S6 met open kap

Audi S6 Automaat Spoelen
De Audi S6 tijdens het spoelen van de automaat

Na het spoelen is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 350,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Audi S6 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines

Vraag of Offerte?