Audi A7 Automaat Spoelen

24/09/2020

Audi A7 Automaat Spoelen

De Audi A7, de net iets sportievere Audi A6. Dikke motor en een prachtig sportief uiterlijk voorzien van strakke lijnen. Deze Audi A7 kwam naar Flushed voor het spoelen van de automaat. De spoeling vond plaats als preventief onderhoud. Wel was er een kleine hik tijdens het wegrijden. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van het spoelen.

Deze Audi A7 komt uit het jaar 2011 en is daarmee de eerste generatie A7. In 2014 vond er een facelift plaats en in 2017 werd de A7 vervangen door de tweede generatie. Dit model heeft een dieselmotor 3,0-liter V6 TDI, die 245 pk behaald en Quattro vierwielaandrijving bevat. Met deze motor behaald de Audi de 0-100 km/u in 6,3 seconden.

Onder deze A7 ligt een 7-traps DSG automaat, ook wel S tronic genoemd. Deze automaat maakt gebruik van een dubbele koppeling, waardoor sneller schakelen mogelijk is, zonder voelbare trekkrachtonderbreking.

De automaat onder deze Audi is gespoeld met 210.259 kilometers op de teller. raden aan om deze automaat iedere 60.000 kilometer te reinigen en verversen of als de onderstaande klachten zich voordoen.

Klachten
  • Automaat schokt bij schakelen
  • Bonken tijdens schakelen
  • Automaat heeft moeite om de juiste versnelling te kiezen en vast te houden
  • Schommelend toerental
  • Automaat slipt bij het overschakelen

Overweegt u om de Audi S Tronic automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren, hierdoor zit u nergens aan vast, maar krijgt u wel het beste resultaat!

Audi A7 Automaat Spoelen
Audi A7 bij Flushed in Woerden

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief olie, de filter en de btw € 375,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Audi A7 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines