Alfa 159 Automaat Spoelen

21/08/2020

Alfa Romeo 159 Automaat Spoelen.

De Alfa Romeo 159 biedt met zijn 4.66 meter lengte en 1.83 meter breedte ruimte genoeg. Luxueus uitgevoerd en met genoeg motorvermogen. Flushed heeft de automaat onder deze Alfa gespoeld en na het spoelen waren de klachten binnen de automaat direct verholpen en reed de auto weer comfortabel.

Deze uitvoering is een Alfa Romeo 159 met een 3.2 liter V6 onder de kap. De eigenaar vertelde ons dat hij zijn auto ten alle tijde met liefde heeft onderhouden en dat is ook te zien aan de nette staat waarin de Alfa zich verkeerd.

De automaat is gespoeld met ruim 230.000 km op de teller. Dit was niet de eerste spoeling, 50.000 km terug is de automaat gespoeld door een ander bedrijf met andere olie en deze olie verkeerde in een slechte staat. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de spoeling bij Flushed.

Onder deze uitvoering zit een 6-traps automaat van Aisin Warner (AWTF-80 SC). Deze automaat is te vinden onder auto’s van tientallen merken, waaronder  de BMW I8 en auto’s van merken zoals: Ford, Volvo en Land Rover.

Deze Alfa Romeo 159 vereist goed onderhoud en wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen, of tussen de 80 en 100.000 KM.

Klachten:
  • Automaat onrustig bij koude motor
  • Her horen van bonken bij warme motor
  • Een lichte slip van versnelling 2 naar 3

Overweegt u om de Alfa automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Alfa Romeo 159 automaat spoelen bij flushed.wpengine.com
De Alfa Romeo 159 in zeer nette staat. Ruim 230.000 km gereden

Alfa Romeo automaatbak spoeling bij flushed
De Alfa Romeo 159

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

De kosten voor deze spoeling zijn inclusief olie, toevoegingen en de btw € 350,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Alfa 159 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines